Skip to content

Yoga i studion

Välkommen  till en ny termin !

Varmt välkommen till en ny termin med yoga i Sätila.

Vi erbjuder kurser för nybörjare, hathayoga, yinyoga och barnyoga under hösten 2022.

Du hittar oss mitt i Sätila centrum, i den charmiga bygdegården Lundagården som ligger mitt emellan Tempo och vårdcentralen. Buss 430 stannar precis i närheten och det finns också gott om parkeringsplatser.

FÖR DIG SOM ÄR NYFIKEN PÅ YOGA

Våga Yoga

MÅNDAGAR KL 18.00-18.50

med Ulrika

Våga Yoga är för dig som känner dig “för stel för yoga” eller är osäker på om yoga är något för dig. Kanske har du testat några gånger men inte fått rätt guidning med de positioner som känns obekväma för din kropp.

 

Under kursen går vi grundligt igenom de vanligaste positionerna inom hathayogan och fokuserar på att just du ska hitta det som känns rätt för din kropp. Inget hokuspokus – våga yoga!

 

Kursen startar 29 augusti och leds av Ulrika Millgård, certifierad yogalärare Art of Life.

Ulrika
Yoga at studio
Katrin urbäck yoga sätila

Hathayoga

Måndagar KL 19.30-20.30

med Katrin

Klassisk yoga med fysiska rörelser, andningsövningar och meditation. Vi fokuserar på koncentration, avslappning, balans och styrka. Den här klassen passar dig som har yogat tidigare, men eftersom vi förklarar varje position och visar hur man gör så går det även bra att vara nybörjare.

 

Kursen startar 29 augusti och leds av Katrin Urbäck, certifierad yogalärare Art of Life.

Yinyoga

tisdagar KL 18.30-19.45

med Katrin

Yinyoga är en mjuk och stillsam form av yoga där kropp och sinne får chans till vila och återhämtning. Positionerna utförs sittande eller liggande med stöd av filtar, block och bolster. Du behöver inga förkunskaper.

 

Kursen startar 27 september och leds av Katrin Urbäck, certifierad yogalärare Art of Life.

yang-yin-yoga

Everywhere news

Se till att ha koll på allt som händer hos Everywhere Yoga.

I nyhetsbrevet får du information om nyheter och inbjudningar till kurser, events och workshops. Vi skickar inte ut särskilt många brev så du kommer inte drunkna i mail. Kolla gärna i din skräppost så att inte nyhetsbrevet har hamnat där.

Du kan avregistrera dig från utskicken när du vill.

Vi hörs!