Skip to content

Om Everywhere Yoga

yoga-kurs-for-nyborjare

Det var verkligen inte kärlek vid första ögonkastet

Då livets vindar blåste hårt från alla håll och skakade om både kropp och själ sökte jag mig till yogan för att komma i balans. Trodde att det var en quick-fix. Det där magiska receptet som snabbt skulle få vindarna att sakta in. Som skulle få livet att bli som förut.

Det var förstås ingen quick-fix. Alla problem försvann inte över en natt. Men något hände då jag tålmodigt satt på mattan, försökte stilla mina tankar och känna in vad min kropp behövde. Ur frustration, sorg och tvivel växte en trygghet fram. En tillit till att något fint kommer ur denna storm. Och jag blev mer och mer nyfiken – och hänförd – kring alla de magiska händelser och förnimmelser som yogan kom med. 

Och livet skulle förstås inte bli som förut.

Med yogan kommer också nya insikter. Om vikten av att stanna upp här och nu för att skapa balans i livet. Om den läkande kraften i healingen och vad en förbättrad andning kan göra för hälsan. 

Tack för att jag får dela detta med andra. Att mina upplevelser, som blivit till erfarenheter, kan bli verktyg för andra att hitta sin väg framåt.

Hur kan jag hjälpa dig på din resa?

 

Varma hälsningar,
Jenny

* Certifierad yogalärare inom Globalyoga 
* Certifierad yinyogalärare för Yinyogacenter
* Diplomerad andningscoach
* Reikihealer
* Diplomerad meditations- och mindfullnessscoach

Om Everywhere Yoga

yoga-kurs-for-nyborjare

Det var verkligen inte kärlek vid första ögonkastet

Då livets vindar blåste hårt från alla håll och skakade om både kropp och själ sökte jag mig till yogan för att komma i balans. Trodde att det var en quick-fix. Det där magiska receptet som snabbt skulle få vindarna att sakta in. Som skulle få livet att bli som förut.

Det var förstås ingen quick-fix. Alla problem försvann inte över en natt. Men något hände då jag tålmodigt satt på mattan, försökte stilla mina tankar och känna in vad min kropp behövde. Ur frustration, sorg och tvivel växte en trygghet fram. En tillit till att något fint kommer ur denna storm. Och jag blev mer och mer nyfiken – och hänförd – kring alla de magiska händelser och förnimmelser som yogan kom med. 

Och livet skulle förstås inte bli som förut.

Tack yogan för att du kommit in i mitt liv. Och är med mig på min resa.

Med yogan kommer också nya insikter. Om vikten av att stanna upp här och nu för att skapa balans i livet. Om den läkande kraften i healingen och vad en förbättrad andning kan göra för hälsan.  

Tack för att jag får dela detta med andra. Att mina upplevelser, som blivit till erfarenheter, kan bli verktyg för andra att hitta sin väg framåt.

Hur kan jag hjälpa dig på din resa?

 

Varma hälsningar,
Jenny

* Certifierad yogalärare inom Globalyoga 
* Certifierad yinyogalärare för Yinyogacenter
* Diplomerad andningscoach
* Reikihealer
* Diplomerad meditations- och mindfullnessscoach