Skip to content

Om Everywhere Yoga

yoga-kurs-for-nyborjare

Det var verkligen inte kärlek vid första ögonkastet

Då livets vindar blåste hårt från alla håll och skakade om både kropp och själ sökte jag mig till yogan för att komma i balans. Trodde att det var en quick-fix. Det där magiska receptet som snabbt skulle få vindarna att sakta in. Som skulle få livet att bli som förut.

Det var förstås ingen quick-fix. Alla problem försvann inte över en natt. Men något hände då jag tålmodigt satt på mattan, försökte stilla mina tankar och känna in vad min kropp behövde. Ur frustration, sorg och tvivel växte en trygghet fram. En tillit till att något fint kommer ur denna storm. Och jag blev mer och mer nyfiken – och hänförd – kring alla de magiska händelser och förnimmelser som yogan kom med. 

Och livet skulle förstås inte bli som förut.

Tack yogan för att du kommit in i mitt liv. Och är med mig på min resa. Tack för att jag får dela mig av yogan till andra. Att mina upplevelser, som blivit till erfarenheter, kan bli verktyg för andra att hitta sin väg framåt.

Hur kan jag hjälpa dig på din resa?

Jenny

Certifierad yogalärare inom Globalyoga 

Certifierad yinyogalärare för Yinyogacenter

Reikihealer

Diplomerad meditations- och mindfullnessscoach

Om Everywhere Yoga

yoga-kurs-for-nyborjare

Det var verkligen inte kärlek vid första ögonkastet

Då livets vindar blåste hårt från alla håll och skakade om både kropp och själ sökte jag mig till yogan för att komma i balans. Trodde att det var en quick-fix. Det där magiska receptet som snabbt skulle få vindarna att sakta in. Som skulle få livet att bli som förut.

Det var förstås ingen quick-fix. Alla problem försvann inte över en natt. Men något hände då jag tålmodigt satt på mattan, försökte stilla mina tankar och känna in vad min kropp behövde. Ur frustration, sorg och tvivel växte en trygghet fram. En tillit till att något fint kommer ur denna storm. Och jag blev mer och mer nyfiken – och hänförd – kring alla de magiska händelser och förnimmelser som yogan kom med. 

Och livet skulle förstås inte bli som förut.

Tack yogan för att du kommit in i mitt liv. Och är med mig på min resa. Tack för att jag får dela mig av yogan till andra. Att mina upplevelser, som blivit till erfarenheter, kan bli verktyg för andra att hitta sin väg framåt.

Hur kan jag hjälpa dig på din resa?