Skip to content

Healing

Reikihealing är en avslappnande energibehandling
som hjälper din kropp att läka.

Everywhere Yoga_Logo_RGB-11

Vad är Reikihealing?

Reikihealing är en stillsam och samtidigt kraftfull behandling som stöttar dig både fysisk, själsligt och mentalt. 

Den frigör blockeringar i ditt energiflöde, låter dig komma ner från huvudet och landa i din kropp. 

Healingen är en holistisk behandlingsmetod vilket betyder att den utgår från att kropp, själ och sinne är en helhet. Allt hänger ihop och påverkar varandra. 

Hur fungerar det?

Reiki arbetar på flera plan samtidigt. Dels genom den fysiska beröringen som sätter igång ”må-bra-hormoner” i kroppen. Reiki verkar också genom kroppens subtila energisystem som exempelvis akupunktur eller akupressur gör.

Många fysiska problem beror ofta på att något psykiskt eller emotionellt inte är läkt. Det kan vara värk och spänningar som beror på stress, sorg, oro och undanträngda känslor.

Alla människor har en energi och denna energi kan vi både medvetet och omedvetet ge till varandra. När du får healing får du energi av den universella livsenergin som kanaliseras till dig via mina händer. 

Det är därför som healing även fungerar på distans. 

Vad kan healingen
hjälpa mig med?

Hur healingen stöttar är förstås individuellt men det du kan få hjälp med är:

  • Minska stress, oro och ångest 
  • Stötta din kropps egen förmåga att läka sig själv
  • Lindra fysisk och psykisk smärta
  • Öka ditt allmänna välbefinnande
  • Minska problem med att somna
lov

Hur går en behandling till?

Vi börjar med att prata om vad du behöver hjälp med. Kanske är det något specifikt som du behöver ta extra hand om eller så vill du få en stund av total avkoppling och fylla på med ny energi.

Under behandlingen ligger du på en behandlingsbänk, med kläderna på under en filt. Jag lägger mina händerna på olika punkter på din kropp eller strax ovanför, där jag känner att läkning behövs. Denna stund är vi båda helt tysta och lyssnar istället på avkopplande musik.

Vi avslutar stunden med att du får berätta hur det kändes och jag delar med mig av det jag fick till mig. Det finns förstås möjlighet för dig att ställa frågor.

Om healing sker på distans hörs vi på mejl eller telefon i början och i slutet av behandlingen.

Lansering – passa på!

DE TIO FÖRSTA SOM
BOKAR HEALING FÅR 20% RABATT

Detta gäller både healing på plats i Sätila och på distans.

hur hjälper healing

Hur känns det?

Under behandlingen upplever många ett stort lugn och total avslappning. Vissa somnar vilket förstås är helt okej. Kanske känner du värme, pirrningar, pulseringar eller små stickningar vid de platser där händerna är. Förnimmelserna är oftast väldigt avkopplande.

Everywhere news

Se till att ha koll på allt som händer i studion.

Vi hoppas kunna bjuda in dig djupare i yogans magiska värld genom nyhetsbrevet där du kommer kunna läsa om allt som händer hos oss och få inbjudningar till kurser, events och workshops. 

Du kan avregistrera dig från utskicken när du vill.

Vi hörs!