Skip to content

Frågor och svar

Ny på Yoga

Hur gör jag om jag inte har yogat hos er förut, men vill komma och prova?

Du är välkommen att boka in dig och testa någon av våra klasser. Du får gärna kontakta oss på info@everywhereyoga.se om du vill veta mer om klasserna vi erbjuder.

Vad ska jag tänka på om jag är ny på yoga?

Följ lärarens instruktioner, men du kan alltid välja att ligga ner och vila på rygg istället om någon position inte känns bra. Om du har skador eller fysiska begränsningar är det viktigt att du själv tar hänsyn till detta, eftersom det är svårt för läraren att veta hur det känns i din kropp. Tala gärna om för oss innan om du har problem med att göra vissa rörelser på grund av en skada, så kan läraren ge dig säkra alternativ. 

Prata gärna med läraren efter klassen om du har frågor om en viss position eller om hur det känns i din kropp. Vi tar tacksamt emot all feedback!

Vad ska jag ha för kläder när jag yogar?

Bekväma kläder som du kan röra dig i. Många har mjukisbyxor eller tights och en t-shirt eller ett linne. Yoga görs vanligtvis barfota, men ta gärna med sockar och en varm tröja som du kan använda till vilan och under lugna pass. 

Måste jag ha yogat tidigare för att komma?

Nej alla är välkomna, både nybörjare och vana. Vi instruerar under varje klass och du anpassar efter just dina förutsättningar. 

Köp och Bokning

Hur köper jag plats?

Du betalar med Swish direkt på plats innan klassen börjar. Betala gärna innan klassen börjar, så kan du i lugn och ro lämna lokalen efter klassen. Vi är anslutna till ePassi så du kan betala via deras app om du har friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. 

Hur bokar jag klass?

Du bokar din plats via mail till info@everywhereyoga.se. Invänta ett svar på mailet med bekräftelse så att du säkert vet att du har fått en plats. 

Måste jag boka min plats i förväg?

Ja, för att vi ska veta hur många som kommer ska du alltid maila och få bekräftelse tillbaka att du är inbokad.

Avbokning 

Hur fungerar det med avbokning?

En drop-in-klass kan avbokas fram till två timmar innan klassen börjar. Om du inte avbokar i tid måste du betala för klassen. 

Eftersom klasserna i studion ofta blir fullbokade tar du upp en plats som någon annan kunde ha fått om du inte dyker upp, därför har vi denna regel. 

Anmälningar till kurs, event och workshop är bindande. Skulle du bli sjuk kan du få pengarna tillbaka om du uppvisar läkarintyg. I vissa fall kan du överlåta din plats till någon annan, vilket i så fall står i informationen på kursen, eventet eller workshoppen. 

Du kan läsa mer under Allmänna villkor.

Friskvårdsbidrag

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Ja, vi är anslutna till ePassi, följ instruktioner från din arbetsgivare för att betala. Det går också bra att få kvitto för att kunna använda friskvårdsbidrag. Maila oss om du behöver ett kvitto.