Skip to content

Frågor och svar

Ny på Yoga

Hur gör jag om jag inte har yogat hos er förut, men vill komma och prova?

Du är välkommen att boka en drop-in-plats via Bokadirekt.se och testa någon av våra klasser. Du får gärna kontakta oss på info@everywhereyoga.se om du vill veta mer om klasserna vi erbjuder.

Vad ska jag tänka på om jag är ny på yoga?

Följ lärarens instruktioner, men du kan alltid välja att ligga ner och vila på rygg istället om någon position inte känns bra. Om du har skador eller fysiska begränsningar är det viktigt att du själv tar hänsyn till detta, eftersom det är svårt för läraren att veta hur det känns i din kropp. Tala gärna om för oss innan om du har problem med att göra vissa rörelser på grund av en skada, så kan läraren ge dig säkra alternativ. 

Prata gärna med läraren efter klassen om du har frågor om en viss position eller om hur det känns i din kropp. Vi tar tacksamt emot all feedback!

Vad ska jag ha för kläder när jag yogar?

Bekväma kläder som du kan röra dig i. Många har mjukisbyxor eller tights och en t-shirt eller ett linne. Yoga görs vanligtvis barfota, men ta gärna med sockar och en varm tröja som du kan använda till vilan och under lugna pass. 

Måste jag ha yogat tidigare för att komma?

Nej alla är välkomna, både nybörjare och vana. Vi instruerar under varje klass och du anpassar efter just dina förutsättningar. 

Köp och Bokning

Hur köper jag plats?

Boka via Bokadirekt.se där du också hittar information om priser och villkor. Du betalar sedan med swish direkt på plats innan klassen börjar.

Hur bokar jag klass?

Du bokar din plats via Bokadirekt.se

Måste jag boka min plats i förväg?

Ja, håll koll på Bokadirekt.se om det finns lediga platser och boka dig senast två timmar innan klassen börjar.

Avbokning och missade tillfällen

Hur fungerar det med avbokning?

En drop-in-klass kan avbokas fram till två timmar innan klassen börjar.

Anmälningar till kurs, event och workshop är bindande. Skulle du bli sjuk kan du få pengarna tillbaka om du uppvisar läkarintyg. I vissa fall kan du överlåta din plats till någon annan, vilket i så fall står i informationen på kursen, eventet eller workshopen. 

Du kan läsa mer under Allmänna villkor.

Kan jag ta igen en missad gång om jag bokat mig för en hel termin?

Du som missar ett tillfälle är välkommen att ta igen under samma termin genom att antingen boka dig på en drop-in-plats på en annan klass eller boka dig på en extraklass efter att ordinarie termin är slut. Skriv i kommentarsfältet att du har 10-kort och vill ta igen en missad klass.

Friskvårdsbidrag

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Ja, vi är anslutna till ePassi/Actiway, följ instruktioner från din arbetsgivare för att betala. Det går också bra att få kvitto för att kunna använda friskvårdsbidrag. Maila oss om du behöver ett kvitto.